Monday, November 30, 2009

.:.blueberry cheesecake.:.

Posted by rani ismail at 5:05 PM 2 comments
Salam...
entry yang terakhir...kasi leleh sikit...beluberi ciskek yang diorder oleh k.ros utk besdaynya...nk order ciskek rani gak...sedap tgk...tqvm k.ros =)



.:.hantaran cuppies.:.

Posted by rani ismail at 4:35 PM 3 comments
Salam...
Fuzah.
..comel dan genit ja awak ya...tapi suka dengaq suara dia...macam gemersik pun ada...cuppies ni utk majlis bertunang tapi nk tema jpj...hahahah ni mesti "orang tu" keja kt jpj kot noooo...tqvm fuzah

.:. fondant cake hantaran.:.

Posted by rani ismail at 4:08 PM 4 comments
Salam...
Tempahan dari ellie....nk kan fondant kek yang bertemakan wana pink. mesti peminat pink kan?? same like me... =)

1.8kg
7"

.:.hantaran cuppies.:.

Posted by rani ismail at 3:03 PM 2 comments
Salam...
dah nk abis dah...hat ni order dari wa, adik huda. Huda ni kawan rani masa kami sama-sama mengajaq dulu...lawak gak kan?? huda, walau aku tak dapat jadi cikgu tapi hang kata jadi cikgu gak sbb mengajaq buat kek...hahaha..lama tak jumpa hang sekali jumpa memang gelak berbakui-bakui la...
Hantaq cuppies ni masa on the way nk balik ghaya ke baling, berhenti kat exit pendang...tqvm en.kededek memahami tugas utama saja sebagai cake maker ;) masa dalam pukui 7.45 malam...malam ghaya...masa dalam perjalanan terdengaq-dengaq takbir ghaya...esp suara Allahyarham Ustzah Asri Rabbani...mudah-mudahan ustaz sentiasa berbahagia di sana.

.:.hantaran cuppies.:.

Posted by rani ismail at 1:46 PM 0 comments
Salam...
kena habiskan jugak ni...lepaih ni akan banyak keja lagi...
ok ni tempahan dari azwa sempena hari pertunangannya...aceli dah tutup, tapi dia mintak juga dan setuju dgn apa2 design yang rani bole buat dgn masa yang terhad jadi rani tlg la dia...tqvm ya...

.:.darbie doll cake and birthday cuppies.:.

Posted by rani ismail at 10:43 AM 0 comments
Salam...
barbie doll cake ni pun syamilia tempah awal gak...disebabkan nk ghaya, syamilia minta ayahnya ambil dulu kek ni sbb dia baru nk otw balik kg.
.kiranya amek 1 hari sebelum la...malam tu baru syamilia sampai...tqvm...k.rani suka buat kek ni esp dah dapat buat roses yang tanpa kon tu...k.meen, i love it very much!!!

.:.birthday cuppies.:.

Posted by rani ismail at 10:29 AM 0 comments
Salam...
dah lama dia aida booking date dgn rani utk birthday cuppies sempena birthday doter aida...tqvm aida!!! nice deal with you....lenguh tangan melukih kapkek 100 ketui hari tu! ;)
tapi suka ;), hope u like it very much....


.:.kelas ciskek.:.

Posted by rani ismail at 9:35 AM 0 comments
Salam...
lama tak jumpa syura...lepas belajaq kelas cuppies ni baru jumpa balik...kelas agak santai antara atun dan syura kali ni...maklum la semuanya kepo-kepo dan pot pet-pot pek belaka....hahahaha syiok sangat!!!


pose ala2 menggoda ;)

.:.kelas fondant cuppies.:.

Posted by rani ismail at 9:11 AM 1 comments
Salam...
hujan oh hujan kenapa engkau turun??
mcmana aku tak turun
katak pangil aku... adoila...kesian depa ni, masa mai belajaq abis bunga tak kering....tapi semangat tetap kuat dan membara....berjaya juga akhirnya depa...well done to azrin and aqeela gud job! =)

.:.cuppies hantaran.:.

Posted by rani ismail at 8:55 AM 0 comments
Salam....
Masa buat cuppies ni memang hujan...pagi, petang siang malam...abis semua bunga yang buat tak kering...=( alih-alih bagi tau dayana terpaksa guna bunga ready made...rupanya dayana ni nk kawin dgn pemain bola sepak kedah...farizal klau
tk silap...;) sbb tu nk tema hijau kuning dan mesti ada jersey no 10...hahaha hidup kedah!!! selamat pengantin baru!!!

.:.fondant cake.:.

Posted by rani ismail at 8:41 AM 0 comments
Salam...
order ni dari kawan tini...sharifah akmal kalau tak silap...
melilau kami cari rumah dia masa malam tu....takot, dan kelam gelemat
tapi alhamdulillah dapat juga kita jumpa pah noooo....tqvm pah.....

.:.kelas basic cupcake.:.

Posted by rani ismail at 8:06 AM 1 comments
Salam...
sambung lepaih ghayala jawabnya...
Ada peserta paling muda dlm kelas ni...cik adik kita, satgi tgk dia deko..bole tahan...one day nk bukak bakery shop tu!!! clap clap clap!!!

deko k.ain

deko anis

deko azrin

deko cik adik kita

pulun sungguh dia....


sapu jangan tak sapu...bagi licin nooo...hahaha tqvm to all

Wednesday, November 25, 2009

.:.kelas fondant cake.:.

Posted by rani ismail at 10:24 AM 3 comments
Salam...
kali ni atun tak keseorangan...ida dari pokok sena join juga utk kelas fond
ant cake

.:.kelas fondant cupcake.:.

Posted by rani ismail at 10:02 AM 0 comments
Salam....
kali nk uli fondant pulak...jom tgk atun buat cupcake fondant

.:.kelas barbie doll cake.:.

Posted by rani ismail at 9:40 AM 1 comments
Salam....
lepas join kek besday atun meneruskan misi membuat barbie doll kek ;)...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof