Sunday, January 3, 2010

.:.birthday cake.:

Posted by rani ismail at 4:15 PM
Salam...
lama sungguh tak jumpa mieza, mieza ni kawan sekolah rani masa kt maktab mahmud dulu...mieza bila aku ingat balik kawan-kawan kt maktab mahmud dulu rasa macam nk balik ke zaman tu...nk jumpa balik semua kawan-kawan lama yang ada diantaranya dah lost contact, tapi ada jugak yang aku dah jumpa kt fb. mieza hang ada fb tak? lepas ni hang create, aku dah jumpa kawan kita masa kt maahad dulu...


hahahaha nasib baik aku teguq hang kat kfc tu kalau tak memang hang tak perasan la aku...ok ni kek besday mieza bersama jiran setamannya, mieza ni besdaynya memang pada 31.12.2009 jadi ni antara kek penutup tahun la..tqvm mieza hang sudi order kek ngan aku...terharu gak aku, pi hantaq kek sampai ke kulim...alhamdulillah rezeki, aku pun dapat la peluang buat kek ala-ala sebegini. mieza, amacam ok tak?? =)


lagi 1, mieza rumah hang cantik wei...esp ID nya... aku suka!!! ;) ok next time bole pi jalan-jalan rumah hang lagi nooo...


strawberry sponge cake
buttercream
4 kg

4 comments:

AMIRZA-KRAF on January 18, 2010 at 1:50 PM said...

TQVM Rani untuk kek yg cantik n sedap tu...

Mai la lagi umah aku ya...

stakat ni aku tak dak FB lg.. tgk la nanti kedepan2 kot2 aku ada tenet sendiri ke..

Gege Dai on April 30, 2016 at 4:37 PM said...

saints jerseys
indianapolis colts jerseys
hollister
new york knicks jersey
ravens jerseys
giuseppe zanotti shoes
denver broncos jersey
colts jerseys
chargers jerseys
nike free running
miami dolphins jersey
patriots jerseys
philadelphia eagles jerseys
tods shoes sale
nike free 5
cleveland browns jerseys
nike outlet online
air jordan 4
titans jersey
marc jacobs sale
abercrombie and fitch
chicago bears jerseys
atlanta falcons jerseys
miami heat jersey
washington redskins jerseys
celine outlet online
mac cosmetics sale
vans shoes
san francisco 49ers jerseys
boston celtics jerseys
foamposite shoes
abercrombie outlet
chicago bulls jerseys
nike free running
raiders jerseys
linyuan0430

Hua Cai on June 16, 2016 at 12:34 PM said...

burberry sunglasses
nike tn pas cher
juicy couture outlet
hollister shirts
louis vuitton handbags outlet
coach outlet
prada outlet online
oakley sunglasses wholesale
cartier watches for sale
tiffany outlet
mulberry outlet
herve leger outlet
toms outlet
tiffany and co
nba jerseys
michael kors handbags
tory burch outlet
burberry outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
hollister uk
adidas uk store
coach factory outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors uk outlet
ferragamo shoes
longchamp outlet
cartier sunglasses
prada handbags
michael kors outlet store
michael kors handbags
hollister clothing
cartier sunglasses for men
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
20160616caihuali

chenlina on July 2, 2016 at 10:57 AM said...

chenlina20160702
asics outlet
adidas shoes
louis vuitton handbags
michael kors outlet
air max 90
louis vuitton purses
ray ban sunglasses
coach outlet
nike factory outlet
jordan retro
michael kors outlet online sale
mont blanc pens
coach outlet
authentic louis vuitton handbags
toms outlet
kate spade handbags
jordan 6
michael kors
burberry bags
jordan 3 white cenment
louis vuitton handbags
louis vuitton
michael kors outlet
toms outlet
fitflop sandals
coach outlet
cheap jordans
burberry outlet
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
longchamp bags
jordan 8
coach outlet
kate spade outlet
louis vuitton outlet
jeremy scott shoes
louis vuitton outlet online
kids lebron shoes
toms outlet
coach factory outlet online
as

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof