Friday, January 8, 2010

.:.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 8:54 AM
Salam.....
Bahagia sungguh kalau dapat anak buah yang rajin bagi gift utk bos ni...bukan semua yang buat macam ni kan...cupcakes ni order dari mariza utk hari lahir bosnya...mariza memang request tema ladybird ni...katanya tema ni sesuai dgn bos saya kak! semoga bos awak suka ya mariza...tqvm..jumpa lagi...

3 comments:

Anonymous said...

Salam kak Rani.Tadi dah komen tapi macam tak appear ja so komen lagi.

Tq for the service- cupcakes comey, harga pun sedap. :)

Rupa2nya banyak opismates saya yang pnh tempah dr Kak Rani termasuklah hubby kepada boss saya ni.. hehehe sib baik kali ni dia tak tempah.

Insya Allah, akan menempah lagi cuma Kak Rani jangan serik lah ya nak kena datang Anak Bukit. :)

Anonymous said...

typo la pulak .. bukan harga sedap, rasa sedap.. harga berbaloi! heheheh

Rani on January 10, 2010 at 10:33 AM said...

mariza:hahahahah lawak la..tqvm for ur support! insyaallah ada kesempatan dan masa k.rani bole hantaq!!!ok jumpa lagi!!!

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof