Sunday, January 3, 2010

.:.birthday cuppies.:.

Posted by rani ismail at 2:27 PM
Salam...
kapkek birthday hadiah dari akma kepada adiknya awe...mintakan warna hitam dan merah, design pulak nk kan yang sweet dan cute. tapi rani masukkan sedikit elemen putih sbb nanti jadi gelap pulak kapkek ni...alhamdulillah awe suka kata akma, dah la tu sayang nk makan pulak...hahahaha tqvm akma...selamat hari jadi awe, maaf ya akma berkali2 k.rani sms sbb takut tersilap... =)

2 comments:

AzrAIn@rAIn@azrinrasid on January 3, 2010 at 7:55 PM said...

mcm mana kak rani buat bc tu jadi hitam???

saya guna paste hitm nak dkt setgh botol..tp bc still jugak tak itam...

Rani on January 10, 2010 at 10:48 AM said...

rin, nk jadi hitam kena tuang banyak2 la kala tu....

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof