Tuesday, January 26, 2010

.:.kelas wedding cake.:.

Posted by rani ismail at 2:05 PM
Salam...
Kelas wedding cake kali ni disertai oleh salwa dan fiza...fiza ni pun minat sungguh dgn roses ni...ada saja komen dia kalau pasal roses ni...jadi kali ni fiza join kelas tier wedding cake selepas join kelas basic cupcake haritu. Salwa pula memang bekas pelajar hotel dan katering kolej komuniti langkawi...jadi kerja-kerja ala sebegini pernah juga dilaluinya..

kelas bermula pagi dan tamat dlm 6.30 petang macam tu...ada saja topik yang diperbincangkan. Salwa kata dia nk buka kedai kek dan bakeri, mungkin kat area kodiang..
.bagus tu, insyaallah tunggu masa dan ketika akan jadi la tu...fiza pula rajin membuat flower bouquet, saya suka menggubah bunga, bila tiba musin konvo uum, saya menyewa 3 hari kedai dan menjual pelbagai bunga sempena konvo uum...insyaallah coming soon we try to make a business fiza.. ;)..insyaallah... sbb tu mereka semua bersemangat nk menghias bunga roses di atas kek! saksikan....

Salwa

fiza

siap utk "digubah" bunga



tqvm semua...hingga jumpa lagi....

2 comments:

|| syazwaniadnan || on January 26, 2010 at 7:25 PM said...

cantik pulak tengok watermark/logo akk bila diletakkan atas apron putih tu.
rasa mcm dunia kanak2 yg ceria. hehe =]

Feena on January 27, 2010 at 10:50 PM said...

betul tu syaz, ingatkan rani ada apron siap ngan logo sekali..hihi.. cantik bunga rose tu

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof