Tuesday, January 26, 2010

.:.selamat tahun baru dan produk baru.:.

Posted by rani ismail at 5:42 PM
Salam....
Alhamdulillah syukur kehadrat Allah s.w.t dengan segala izinnya kita masih dikurniakan Allah masa dan ruang bagi merasai tahun 2010, alhamdulillah...syukur sangat-sangat, mudah mudahan masa dan ruang yang Allah berikan kepada kita manfaatkan sebaik mungkin insyaallah...2009 pergi dan bergantinya 2010, yang pastinya 2009 meninggalkan segala lipatan kenangan dan 2010 sedang dan perlu diwarnakan dgn lebih baik dan mudah-mudahan warna-warna yang terhasil bukan warna-warna yang tidak harmoni...memohon supaya Allah s.w.t menjauhkan daripada apa yang tidak diigini...insyaallah...


Jadi sejajar dgn itu juga ada produk baru utk 2010, coklat...for any accassion, home made coklat pelbagai bentuk dan perisa, insyaallah sedap dan halal. =) Anda ada pilihan sama ada nk jenis compound atau converture atau kedua-duanya...jadi kepada yang berminat nak merasai dan mencuba produk baru, pilihan ditangan anda =) serta terima kasih di atas sokongan anda yang tidak pernah putus-putus... wassalam...

pelbagai bentuk dan perisa =)

4 comments:

Syima Zahari on January 26, 2010 at 7:40 PM said...

Salam..

Insyallah!! Tahun 2010 akan memberi lebih rezeki buat kita semua..kerana rezeki dari Allah bertaburan di muka bumi ini...kita cuma perlu berusaha mencarinya...
Nmpaknya tahun nih meriah dengan produk chocolate la pulak...hehhehe
(asal la tak habaq awai2 cikgu!!!)

Syamilia on January 27, 2010 at 8:18 AM said...

syoknya...nk try nk try...

the author on January 27, 2010 at 6:00 PM said...

hehe saya pun baru je pi kelas coklat.best juga.dah start sket2 wat jual kat kwn2. good luck rani. eh nanti nk join kelas fondant la. jap nk tgk trikh
-najah

coolcool654 on February 1, 2010 at 5:39 PM said...

很好啊..................................................

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof