Wednesday, February 3, 2010

.:.birthday cupcake & blueberry cheese tart.:.

Posted by rani ismail at 2:51 PM
Salam...
Bila dapat mail dari halimah seronok dan terkejut pun ada...terkejut sebab dapat order orang yang penah jadi student rani, dah pandai buat cupcake takkan nk tempah kot =) jangan marah tau halimah, just joking. seronok sebab lama tak dengaq berita dari dia...halimah ni berkhidmat sebagai pensyarah kat kolej matrik canglun, halimah ni klau rani tgk dia teringat kt my friend masa kat MMPAS dulu...cara dia cakap dan muka dia yang putih tu macam yusramizza, dah lama tak jumpa yus...hopefully one day bole jumpa yus kembali...


Masa datang pick up cupcake she is so beautiful....seperti biasa dgn memakai skrit marks & spencer (yang ni memang trademark dia) dan sedikit solekan...nice and beautiful...tqvm halimah for the
orders...jumpa lagi....

cupcakes and blueberry cheese tartlets for her niece..

chocolate moist cupcake
buttercream
s size

blueberry cheese tart

0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof