Wednesday, February 3, 2010

.:.kelas cupcake.:.

Posted by rani ismail at 1:49 PM
Salam...
Seperti biasa, klau ada ja kelas kek suasana akan lebih meriah, d
an sedikit gamat. Kalau diimbas kembali macam-macam kerenah dan gelagat yang ada...hahahaha kadang-kadang pikiq balik nk tergelak pun ada, tapi memang enjoy la...=)

Hazu
dan k.nafsiah join kelas cupcake kali ni. Hazu memang dah lama inforn dan confirm nk join kelas ni tapi k.nafsiah memang agak last minit.Hazu ni keja kat penang tapi disebabkan nk balik rumah mentua di jitra so dia amek la kesempatan untuk belajaq cupcake dgn rani...=) hazu ni kerja tangannya kemas dan teliti...hazu, bila k.rani turun penang kita pi pekena nasik kandaq
beratuq tu nooo....

k.nafsiah pula banyak join kelas baking sebelum ni, penah join dgn geng-geng bakers yang lain dan juga penah join
kelas baking kat sugar and flour. K.nafsiah ni dah ada anak lima you...tapi badan tetap slim dan maintain...hahahah kerjanya pun laju dan cepat ja, katanya kak kena buat cepat sebab klau lambat tak dan la nk buat benda lain...so masa yang ada bila buat keja kena perabih cepat-cepat la wajabnya....hahahaha, semua cupcake cepat ja siap tapi hiasan kena perkemaskan ya kak...=)...ok insyaallah ada rezeki dan masa kita jumpa lagi...

semoga kalian juga berjaya insyaallah...

0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof