Wednesday, February 3, 2010

.:.kelas cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 5:58 PM
Salam...
kelas cupcake kali ni pun happening jugak =) azira dan k.ida sama-sama join utk kelas ni...banyak sungguh cerita yang kami kongsikan...sangat syiokkk kan? =)

azira asai memang orang kedah tapi sekarang bekerja dan menetap kt putrajaya...setakat ni la tapi dia kata akan balik duk kat sp jugak sbb dah beli rumah kat sp...azira ni juru
audit kat kementerian kesihatan, katanya syiok jadi juruaudit sebab saya bole audit sesiapa pun termasuk ptd...hahahaha dia gelak, ptd tak bole tanya dan audit saya...k.rani saya penah minta ptd semua saya lulus kecuali masa interview mungkin masa tu freshie lagi kan jadi tak banyak ilmu pengetahuan la tentang macam-macam perkara =), tapi saya syiok keja audit ni, bole tau macam-macam k.rani =). Perkembangan terkini dari azira sampai sekarang rani apdet blog ni cupcake yang azira buat ni tak habis makan lagi...k.rani kami makan cupcake yang semut hurung ja, hat lain sayang nk makan...hahahaha, sambungnya lagi cupcake ni panjang sungguh perjalanannya sampai putrajaya ni...=) ok, bebila k.rani sampai putrajaya kita jalan-jalan kt alamanda na...=)

k.ida pulak duk dekat ja ngan rumah rani, lebih kurang bertentang taman...tapi kata k.ida dia tak tau rani buka kelas sampai satu hari k.saadiah bg tau kt dia...alhamdulillah tu yang k.ida mai belajaq
ni...masa mai belajaq ni kira genap sebulan k.ida baru berhenti keja, k.ida ni dah banyak tempat kejanya, kt takaful la, dan sebelum ni kt uum sbg HR officer kt EDC uum. Lepas ni bulih la k.ida buat cupcake bagi anak-anak makan...tak payah la nk beli...=) sambil mendeko cupcake k.ida bagi tau seorang anak dia nk ibu lukis bola, sorang nk ada gambar love dan sorang lagi nk ada gambar buku...hahahahah macam-macam kerenah anak-anak kepada ibu beranak empat ni..=) tqvm to all...sampai kita jumpa lagi....


cupcakes k.ida

0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof