Monday, March 8, 2010

.;.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 4:55 PM
Salam...
Kek yang diorder oleh rozana dari sabah...sebenarnya sedih sangat bila tgk kek ni....huwarghhhh mana taknya beberapa minit lagi rozana sampai nk pickup cake tiba-tiba kek jatuh menggelongsor dari turn table terus belaga meja dan cedera separuh bahagian kek...sgt sedih! sbb tu la kt tepi2 kek tu masih lagi nampak bekas-bekas yang terbelaga kek tu... then cuba balik perbaki dan sapu tapi huhu tidak memberangsangkan, jadi nk cover dari nampak sangat terpaksa buh ladybird kat tebing-tebing kek tu...nasib baik jatuh kek tu secara menggelungsur dan kena meja, klau jatuh bawah dan telangkup lagi la naya! terus rosak kan? macam tu la katanya malang tidak berbau....=(....maaf ya rozana!

0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof