Monday, March 8, 2010

.:.kebaya fondant cake.:.

Posted by rani ismail at 5:21 PM
Salam...
alhamdulillah...akhirnya dapat jugak bertentang mata dgn sifu sorang lagi ni....I love her creations, semuanya bertema english...kat rumah dia pun semuanya bertema english...nak-nak pulak orang kedah kan...apa lagi kan? syok sangat dapat belajaq dari dia...tidak lokek ilmu...tqvm k.ina di atas tunjuk ajar itu! lepas ni kelas kebaya kek akan mula diajar di canglun....alhamdulillah...tqvm k.ina to give me permission! k.ina, insyaallah kita akan jumpa lagi! =)

love it love it so much! bulan april kelas kebaya kek!

9 comments:

famanis~awar on March 8, 2010 at 8:40 PM said...

Ohh.....sgt2 cantik....saya teringin nakblajaq...tp tungu stat keja luh...skang ni bz sungguh+dok jauh....tp insyaAllah nt2 sy nk join....changlun dh dekat sgt tu...

ita @ GDM said...

aku nak blajaq gak !!! hihihi ...

lovelygift....everything u need are here on March 9, 2010 at 11:57 AM said...

Cantiknya. Very creative

[DnaZz] on March 9, 2010 at 4:41 PM said...

wow kak rani salute laaa:)

queenbee on March 9, 2010 at 9:06 PM said...

wow beautiful/!! I nak order je! hehe cos I am a peranakan myself

MamaFaMi on March 11, 2010 at 9:53 PM said...

Cantik menawan tertawan!

Aimi on March 13, 2010 at 2:34 PM said...

kelassss...cantik sgt kek ni rani...hang pegi sama dgn kak zati ya??? diam2 je nooo...insyaAllah...aku pun berkenan nak belajar buat kek kebaya & pillow cake...kena cari masa yg sesuai la nampaknya...

irda on March 19, 2010 at 12:33 AM said...

never I laid my eyes before to such beautiful cake as this.. If I could, I would preserve, framed, and hang it on my living room for deco! = ) Here's warmest wishes to many more beutiful cake of yours!

boxhousestudio on March 22, 2010 at 4:40 PM said...

kalau dapat kat rani mesti jadi lawo..dari dulu akak admire kat rani and the geng...salute kat korang tau....

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof