Saturday, April 24, 2010

.:.kelas kek kebaya.:.

Posted by rani ismail at 10:22 PM
Salam....
Alhamdulillah selesai sudah kelas kebaya kek utk hari ni...madihah sampai lebih wai pukui 9 pagi macam tu...jadi dlm pukui 9.45 madihah mula dulu manakala k.cik from penang sampai dan belajaq lebih kurang pukui 12 tgh....huhuhu
madihah terus amek kelas kebaya...kira kelas expert la...sbb dia tak pernah pegang fondant pun...tapi berkat kesabaran berjaya juga! gud job madiha! =)


k.cik pulak dah booking awai2 dah nk attend kelas ni dari bulan dua lagi...so alhamdulillah dapat juga...k.cik start pukui 12 tgh sampai pukui 7 malam..


lepas ni kek k.cik dan madiha masing2 akan pakai kebaya...tqvm untuk anda berdua...gud luck! buat order anda sebaik mungkin...insyaallah...jumpa lagi! bye =)

3 comments:

✿bieyra dhamira✿ on April 24, 2010 at 11:23 PM said...

eeeeee..........so cantik la kak
rasa mcm nak simpan dlm frame xmo makan je klu beli kek cun mcm ni..hehe

SiTyAiZa on April 26, 2010 at 9:41 AM said...

wah... cantik2nya... kek kebaya tuh....

cikMilah on April 26, 2010 at 5:43 PM said...

thanks Rani for sharing the ilmu, tips ect.. Alhamdulillah, kakcik letak gambar dlm facebook; dah dapat order 2 biji... Alhamdulillah!

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof