Monday, May 3, 2010

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 3:41 PM
Salam...
Masih ingat dgn lana? kali ni dah sambut 2nd birthday....tqvm syerah dan zainul sudi order kek ngan k.rani =).....kek ni rani delivery ke Penang....ok tau mau ci
ta panjang2 saksikan gambar-gambar keriangan lana di hari lahirnya....tqvm, luv u all =)
*entry ini tersangat banyak gambar ya....sekali sekala, bukan selalu kan? ;)


puas dan bahagianya seorang lana....happy birthday lana! =)

8 comments:

MummyLanaLuqmanulHakim on May 4, 2010 at 11:41 AM said...

kak rani..nak nangis tgk gambar lana yang happy sgt dgn kek thomas dia.thanks skali lagi kak rani n en kededek..sb bagi anak kami happy..n smua org happy..temasuk la org meja lain yang pakat2 singgah nak tgk cake thomas..hahaha..luv u kak rani! Puas hati yang amat sgt dgn hasil kerja kak rani.kemas, kreatif!teliti buat kerja.semoga kak rani dimurahkan rezeki n sentiasa berjaya dgn apa yang kak rani buat.InsyaAllah.

Rani on May 4, 2010 at 1:15 PM said...

syerah...bila k.rani tgk gambaq lana kt fb k.rani rasa sebak dan bergenang air mata...bila k.rani tgk gambaq lana merenung thomas k.rani tak dapat nk gambarkan perasaan k.rani...she is so exited and enjoy....alhamdulillah dapat buat lana bahagia di hari lahirnya...gembira tak terucap....tqvm syerah...

buku on May 5, 2010 at 5:32 AM said...

sangat cantek maaaaa
suka tgk lana merenung thomas. sweet!
-najah-

zanaz on May 6, 2010 at 11:32 AM said...

come sungguh anak syerah...geram tgk dia...ish bukan ja lana bahagia, kalau aunty zana dpt kek cengitu aunty pun bahagia hehehe. nanti aunty rani wat kek come cam tu gak kat aunty zana boleh ka hahaha

Rani on May 11, 2010 at 11:57 AM said...

najah- nk buat kek cantik, hati kena tenang! bluek
k.zana-hahahaha bulih2 mai amek kt canglun noooo...

queenbee on May 17, 2010 at 11:29 PM said...

nanti buat kek I pun bagi hati Rani tengng abeh K?
tapi nak pickup 31 la sebab 30 tu ada di Ipoh...ok tak??

Rani on May 18, 2010 at 1:02 PM said...

ok, boleh tina =)

queenbee on May 19, 2010 at 6:39 PM said...

Okk thanks so much Rani!!!Ingat ya..pleeeease tenangkan hati supya kek Tina tu cantik and gorgeous hehe

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof