Sunday, September 19, 2010

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 5:40 PM
Salam...
Sebenaqnya kek ni nk pick up lewat sehari, tapi tiba-tiba dayah ada hal pulak, so dayah awalkan sehari utk nk pick up....masa buat kek ni memang tgh demam jugak...seram sejuk seram sejuk ya rasa, tapi memandangkan dah ambil tempahan ni lama, jadi kena buat la jugak...lepas dayah datang pick up kek, makan malam then makan ubat terus tidoqqqq....tqvm dayah, walau tgh demam tapi enjoy buat kek nih...=)

12 comments:

-mYza- on September 20, 2010 at 7:47 AM said...

canteknye kek nie... how much ye kalau mcm nie? n u dok kt area mana ya?

Nur Hidayah said...

hehe tu lah pasai.sori na kak rani. terawal lah pulak.apa pun sgt suka ngan usaha kak rani ni.rasa berbaloi sgt.maira pun suka gile.....

Rani on September 21, 2010 at 12:37 PM said...

myza- nk tahu price bole inbox ya.
dayah-syukran! =)

aniza said...

kak rani... cantiknya... timmy!! kalau hariz nampak mesti nak lagi.. skrg die dah tak minat chuggington... asyik tgk timmy plak...

Rani on September 21, 2010 at 8:47 PM said...

aniza- hariz jah jemu chunggington la tu! banyak juga budak2 yg suka timmy! =) niza apa habaq? sihat ka?

aniza said...

sihat alhamdullillah... eee kalau dekat nak je order cake2 yg lain pulak... btw, birthday hariz nak sampai dah.. delivery KL bole ka???

Rani on September 23, 2010 at 9:32 AM said...

bulan berapa ya? k.rani dh terlupa! adoiiii

aniza said...

this coming oct.. bole delivery ke kak?

Rani on September 24, 2010 at 9:04 PM said...

oct berapa haribulan?

Anonymous said...

I so love this cake Rani, love love love it. Job well done! Love the owl especially.

wiz

aniza said...

8 oct... kak rani, kalau nak order boleh ke delivery sampai KL???

yatt on November 1, 2010 at 2:13 PM said...

canteknyerr.... geram tgk...nak order tp jauh la plak.. hehehe tp mmg cantik la

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof