Tuesday, October 12, 2010

.:.chocolate moist cake.:.

Posted by rani ismail at 1:47 PM
Salam...
ni entry sekali harung 3 bijik kek yang diorder oleh orang yang berlainan, masa dan harinya juga berlainan...tapi rani sekalikan dlm satu entry ni..

kek ni order dari neber rani utk besday anaknya, k.fisyah request memang nk topping dgn coklat tapi mau mau heavy, coklat yang parut pun memang tak mau penuh, siap bg syarat lagi...sbb katanya anak dia akan kaih semua coklat klau banyak sangat...

ni order dari regular kastemer utk farewell party staff yang disayangi...wahida bg tau staff dia yang ni suka sgt kek coklat k.rani...=) so tu yang wahida order tu...

chocolate moist cake
ganache
grated chocolate
8"
1.5kg

yang ni pulak neber rani jugak order utk majlis hari raya utk kelas anaknya...

chocolate moist cake
ganache
9" x 13"
2.5 kg

0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof