Monday, May 31, 2010

.:.minnie birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 11:42 PM 2 comments

Salam...
tqvm norazah... =)

dan dengan ini juga rani mengumumkan bahawa kelas cake birthday diupgrade
menjadi design
ala sebegini...
kepada yang berminat let me know ya...


.:.chunggington birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 11:30 PM 5 comments
Salam...
tqvvm aniza, u give me a chance to make this cake =)

.:.kelas bride & groom figurine.:.

Posted by rani ismail at 11:12 PM 0 comments
Salam...
alhamdulillah syukur sangat dapat hadiri kelas ni, sgt best dan berbaloi =) tqvm mama min!

.:.anniversary cake.:.

Posted by rani ismail at 10:58 PM 0 comments
Salam...
order dari suhana, my ex- schoolmate, tqvm anna =)

.:.kelas kek kebaya.:.

Posted by rani ismail at 10:37 PM 3 comments
Salam...
kelas yang dihadiri oleh syima, syura dan atun....depa ni semua ada kt list student rani...tqvm no...masing2 bawak balik kek kebaya sorang satu...hahahah lawak2 hampa ni =)

.:.blueberry + chocolate cheese tart.:.

Posted by rani ismail at 10:31 PM 1 comments
Salam...
tqvm wani, nice deal with you...=)

blueberry & chocolate cheese tart
100 pcs

.:.fondant hantaran cake.:.

Posted by rani ismail at 10:23 PM 2 comments
Salam...
tqvm fauzana, minta design yang sama rani penah buat utk bb...

chocolate moist cake
fondant
8"

.:.kelas tier wedding cake.:.

Posted by rani ismail at 10:17 PM 1 comments
Salam...
kelas disertai oleh yati dari perlis, zura dari penang, dan lina dari langkawi...tqvm semua, kek lina tak sempat amek sbb dia duk kalut nk naik feri balik langkawi..adoi la!!!

.:.carrot walnut cake + sesame street cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 9:58 PM 0 comments
Salam...
order dari kirin...tqvm kirin =)

.:.barbie doll cake.:.

Posted by rani ismail at 9:50 PM 0 comments
Salam...
tqvm amirah...

chocolate moist cake
buttercream
gumpaste
1.5kg

.:.orange hantaran cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 9:41 PM 0 comments
Salam...
tqvm fauzana....really nice deal with you...

.;.flower cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 9:35 PM 0 comments
Salam...
feena minta yang bunga-bunga...tqvm feena =)

chocolate moist cupcakes
buttercream
s size

.:.barbie birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 9:25 PM 0 comments
Salam... tqvm En. Rawa mee udang canglun...

to order edible image please email me =)

.:.birthday + anniversary cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 9:22 PM 1 comments
Salam...
Cupcakes dua dlm satu, order dari zamira my x student, tqvm zamira =)

.;.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 9:13 PM 0 comments
Salam...
minta tema sponge bob utk puteri tercinta...tqvm syikin...=)

to order edible image, email me =)

.:.Thank you cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 9:05 PM 0 comments
Salam...
order dari hamidah, tqvm =)

.:.mothers day cuppies.:.

Posted by rani ismail at 8:47 PM 2 comments
Salam... ada sedikit masa, ok ni order dari anne, minta design yang penah rani buat utk mothers day...tqvm anne =)

Monday, May 24, 2010

.:.kelas santai.:.

Posted by rani ismail at 1:20 PM 3 comments
Salam...
"sangat seronok" itulah ungkapan yang paling best rani bole nyatakan....alhamdulillah bila dapat jumpa kawan2 geng bakers yang pernah bersama2 join kelas baking dua tahun yang lalu...kelas demi kelas, akhirnya dapat juga kami buat gathering walaupun pada perancangan asalnya bertujuh....tapi allah menentukan segalanya...akhirnya kami bertemu di kedai Lea Oven atau lebih dikenali sebagai k.daliaa...aimi, ita, rani, chepah dan k.aishah =) tujuan utama bertemu adalah utk bertuka-tukar skill masing2....alhamdulillah....

s
o banyak sangat gambaq, tak tau nk buh yang mana....tengok la nooo...

hasil yang kami buat....
serta dibuka untuk jualan produk terbaru...
kek steam buttercream, chicken pie, super delicious brownies....

k.aishah

k.lea

che pah

aimi

ita

yang turut memeriahkan majlis....
kenalkan anak angkat saya =) idlan nazril =)

.:.kelas barbie doll cake.:.

Posted by rani ismail at 12:52 PM 0 comments
Salam... kelas utk yati...banyak jugak kelas yang dia dah attend...katanya kek ni nk bagi kat anak menakan dia ...=)

tqvm yati di atas pertolongan hari tu...terima kasih banyak2 =)...sampai jumpa lagi...

.:.birthday cake + cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 12:19 PM 0 comments
Salam....
order dari faezah utk birthday anaknya....kek ni nampak macam warna oren tapi sebenaqnya warna peach...tqvm faizah...


.:.kelas teddy .:.

Posted by rani ismail at 11:58 AM 0 comments
Salam....
Lain yang dirancang lain yang jadi, tapi tak mengapa Allah mengetahui dan penyusun yang terbaik utk hamba2nya....=) sesuatu yang berlaku pasti ada hikmahnya...


Liza sms rani masa kt atas bas nk pi kelumpo...katanya nk join kelas ni, rani kata ok...so jumpa la liza, dia juga dah buat juai kapkek kat pauh, liza ni asai anak murid kepada student rani jugak, najah....=), najah, ni student hampa =), brg hampa dah ada, bila nk mai rumah?



.:.carrot walnut cake.:.

Posted by rani ismail at 11:44 AM 0 comments
Salam....
order dari nursyatibah...utk majlis bertunangnya..kalut siapkan order, kek pick up pukui 8 malam lebih, nak naik bas pi kelumpo pukui 10 malam....huhuhu....syatibah nk kek ada bunga ros dan ada sekali kt tepi keliling2....tqvm... =)

carrot walnut cake
cream cheese
8"
2kg

.:.strawberry cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 11:24 AM 0 comments
Salam...
order oleh k.tun, pensyarah uum....tqvm k.tun...

chocolate moist cupcakes
ganache
strawberry
 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof