Tuesday, July 27, 2010

.:.Biskut raya 2010.:.

Posted by rani ismail at 10:22 AM 1 comments
PLEASE SCROLL DOWN FOR LATEST UPDATE!

Salam....

Ramai yang dah bertanya, mana biskut raya? hahahaha sebelum pos kat blog, rani pos kt fb dulu..=)...maaf terlambat sikit tahun ni...terima kasih kerana masih berminat utk menempah dari rani...=)
tahun ni rani mengekalkan biskut-biskut yang mempunyai permintaan yang tinggi seperti tahun lepas, dan mungkin selama-lamanya insyaallah selagi mendapat permintaan di hati anda semua insyaallah...
Ada beberapa biskut yang rani tak dapat tawarkan atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan. Rani hanya focus kepada beberapa biskut saja. Harga yang di tawarkan sama seperti tahun lepas.

so detailsnya ada kt bawah ya...

TARIKH TEMPAHAN BISKUT RAYA:
14/07/10 - 17/08/10 (selasa)

TARIKH TEMPAHAN KEK RAYA:
2/09/10 - 6/09/10

TARIKH PENGEDARAN BISKUT:
2/09/10 (khamis)
*jika mahukan lebih awal, sila beritahu.

PICK UP POINT:
28, Taman Seraya Changlun Kedah.

UNTUK TEMPAHAN :
1)Lain-lain tempat - Rani (019-473 3232 @ 012-4594032 @ e-mail budak2nakai@yahoo.com)
2)UUM sahaja - Ct (012-513 1298 -sms @ call)

PEMBAYARAN:
1)Pelanggan lain-lain tempat
- Full payment yang telah membuat tempahan. Sila bank in atau tranfer ke akaun CIMB NUWAIRANI ISMAIL 02050097833524 bermula 26/08/10 - 30/08/10. Sila sms setelah pembayaran dibuat @ email pembayaran yang telah dibuat.
2)UUM sahaja- Bayaran Tunai semasa penghantaran.

Bright Eye Susan
RM 23
Rangup dan lemak

(my signature biscuit & secret recipe)


Gajus
50 pcs / container
RM24
Rangup dan lemak
setiap biskut terdapat sebiji gajus


***inilah inti tart gulung nanas saya =)***

jom order! =)

.:.barbie doll cake class.:.

Posted by rani ismail at 10:15 AM 7 comments
Salam...
kelas bersama najah lagi.....tapi kali ni dia request nk barbie doll muslimah...ok kita try nooo...kelam kabut sgt tuan kek tak sempat tangkap gambaq ngan bardie! hahahaha

Sunday, July 25, 2010

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 10:45 AM 0 comments
Salam...
birthday cake utk husband wahida...wahida kata, husband dia suka warna merah dan kereta...dan dia juga bagi budjet utk kek ni....tqvm wahida....

.:.fondant hantaran cake.:.

Posted by rani ismail at 10:15 AM 1 comments
Salam...
tqvm to aina sudi order ngan k.rani...
aina juga minta design yang penah rani buat...huhu...dan kek paddle guitar tu...tqvvm aina

.:.hantaran cake & cheese tart.:.

Posted by rani ismail at 10:00 AM 0 comments
Salam...
Order dari budak comey...tqvm =)

.:.kelas cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 9:00 AM 0 comments
Salam..
happening jugak kelas ni dipenuhi dgn cerita dan pelbagai karekter...pahit, manis dan sedih semuanya ada....=) tqvm utk siti, diana dan linda...

.:.kelas cheese cake.:.

Posted by rani ismail at 8:00 AM 0 comments
Salam...
Kelas disertai oleh nas dan dyah...siap bulih tidoq lagi sementara tungguh ciskek depa sejuk! aci tak? =)

Sunday, July 18, 2010

.:.anniversary cake.:.

Posted by rani ismail at 5:34 PM 0 comments
Salam....
Lain yang idayu tempah mula-mula, lepas tu tukaq design lain pulak...hahahaha...tak pa la...janji ayu sekeluarga hepi =)...tqvm ayu....

enjoy sgt bila buat kek ni! =)


Thursday, July 15, 2010

.:.barbie doll & pulut kuning.:.

Posted by rani ismail at 5:02 PM 2 comments
Salam...
ni pun last minit order jugak...order dari k.yus...huhuhu...tqvm k.yus...nasib baik yati dan kawan dia tlg sat membentuk no "0" pulut kuning tu! tqvm yati....


.:.wedding cake + cupcakes + chocolate cheese tart.:.

Posted by rani ismail at 4:32 PM 5 comments
Salam....
Sangat last minit order....order dari azrin utk majlis perkahwinan adik kesayangannya...tapi disebabkab azrin ni sgt serius utk buat order so ordernya diterima...dia sgt serius membuat order...tqvm azrin...

alahamdulillah, selepas majlis ni sms yang rani terima :
Salam...akak, guees what? semua orang yang tgk upacara potong kek memang puji the features of the cakes. sgt2 english like anna wilsons touched :) enough da deco, comes to the taste of da cakes..sis thanks sooo much for the great taste. sgt sedap, terasa butter cake dan filling yang fresh. tart yang pun sgt2 sedap. ni feedback drpd my family ok.. drpd kami sekeluarga, terima kasih tak terhingga..take care n luv u.

alhamdulillah...tqvm azrin =)



.:.kelas fondant cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 4:21 PM 0 comments
Salam...
Kali ni halina mai belajaq fondant cupcakes...korek punya korek punya korek punya korek dah dapat tau dah sapa dia ni =)...kali ni dia tau mau buh gambaq dia, takut bapa dia marah =) btw tqvm halina...belajaq buat cupcake sampai tak mau makan tengahari....haih! ni hasilnya...

.:.makan-makan cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 4:10 PM 0 comments
Salam...
order from my student...ekien...agaknya yeringin nk makan kapkek kot...jadi dia order la...tqvm ekien...

.:.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 4:00 PM 0 comments
Salam...
order dari shima, shima kt UK tapi kapkek ni utk anak saudara yang duk kat changlun...tqvm shima...last minit order =)

.:.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 3:42 PM 3 comments
Salam...
Aimi syafiqah uk besday mamanya...mamanya seorang guru! tqvm aimi =)

Tuesday, July 13, 2010

.:.barbie doll cake dan cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 4:26 PM 2 comments
Salam...
order dari k.ida utk birthday anaknya...barbie doll cake dan cupcakes...tqvm k.ida...

.:.kelas barbie doll cake.:.

Posted by rani ismail at 3:40 PM 0 comments
Salam...
linda request nk belajaq barbie doll cake sama...tapi agak kesuntukan masa sebab pada hari yang sama dia nk pi kenduri arwah saudaranya...jadi agak kalut menyiapkan barbienya dgn deko yang agak simple...kelas pun kejap ja utk dia, dari pagi hingga tghari ja.. jumpa lagi linda...

.:.kelas birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 3:07 PM 0 comments
Salam... kelas birthday cake kali ni disertai oleh 4 orang, linda, syima, hanin dan najah(upgrade)...so alhamdulillah berjalan lancar...kali ni depa belajaq toreh menoreh...

tu dia hasil kerja depa....amboi depa semua manis-manis belaka....hahahaha

.:.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 2:57 PM 0 comments
Salam...
order dari buahati zaina for her birthday...tqvm..

.:.snickers cheese cake.:.

Posted by rani ismail at 2:40 PM 0 comments
Salam...
Cheese cake order dari fizah shukri...tqvm fizah =)

.:.oreo blueberry cheese cake.:.

Posted by rani ismail at 2:20 PM 0 comments
Salam...
adoila terlupa nama pulak...tapi cheese cake ini di order oleh my kastemer jugak y
ang order bagi pihak kawannya...so sorry k.rani terlupa nama...maaf na....


.:.birthday cupcakes dan makan2 cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 2:02 PM 0 comments
Salam...
order dari tini dan lieza...seronok sembang dgn awak tini...jumpa lagi dilain masa insyaallah...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof