Monday, September 20, 2010

.:.Premium cheese kapkek.:.

Posted by rani ismail at 12:20 PM 0 comments
Salam...
Terlewat pula nk bagi tau ada produk baru...cupcakes yang pelbagai rasa dan toppingnya bukan buttercream! bagi yang nk mengubah selera ni lah masany
a dan ni lah cupcakesnya! tested dan recommended! insyaallah sedap! =) ok jom tgk! =)..oppsssss semuanya premium cheese cupcakes! tapi tak muak! =)

Sunday, September 19, 2010

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 5:40 PM 12 comments
Salam...
Sebenaqnya kek ni nk pick up lewat sehari, tapi tiba-tiba dayah ada hal pulak, so dayah awalkan sehari utk nk pick up....masa buat kek ni memang tgh demam jugak...seram sejuk seram sejuk ya rasa, tapi memandangkan dah ambil tempahan ni lama, jadi kena buat la jugak...lepas dayah datang pick up kek, makan malam then makan ubat terus tidoqqqq....tqvm dayah, walau tgh demam tapi enjoy buat kek nih...=)

.:.cake hantaran.:.

Posted by rani ismail at 5:28 PM 3 comments
Salam...
Cake hantaran yang diorder ole yun, adik my friend ct baizura. Kek ini nk dihantar dari pihak lelaki kepada pihak perempuan...tqvm yune, sorry tak dapat pi kenduri sbb k.rani perlu siapkan kek...tqvm =)

.:.cupcakes hantaran.:.

Posted by rani ismail at 5:15 PM 0 comments
Salam...
Tempahan dari erni utk anak buahnya...dulu rani buat utk dia kawin kali ni utk anak menakan dia...masa buat cupcake ni memang tgh demam gila2...tak tau nk pikiaq design macamana, badan tak sihat kan...uhhhhh, cuma erni nk warna putih dan merah...tqvm erni,
maaf terpaksa ambil malam-malam...

chocolate moist cupcakes
fondant
s size

.:.cake hantaran.:.

Posted by rani ismail at 4:48 PM 0 comments
Salam.... order dari naimatul, nk kan kek hantaran bewarna pink, sweet dan simple...pastu dua ekoq butterfly....=) tqvm naim...

.:.cake hantaran.:.

Posted by rani ismail at 4:38 PM 0 comments
Salam...
cake hantaran diorder oleh nur amal utk abangnya...nk kek coklat topping coklat dan stoberi celup coklat...akhirnya dapat gak stoberi...besaq2 pulak tu....tqvm amal =)

.:.cupcakes hantaran.:.

Posted by rani ismail at 4:23 PM 1 comments
Salam...
order dari k.wan, nk set teddy bear yang pernah rani buat jugak....tqvm...

.:.chocolate moist cake.:.

Posted by rani ismail at 3:55 PM 0 comments
Salam..
selain order biskut raya, syu jugak order kek...tqvm syu...

.:.cupcake hantaran.:.

Posted by rani ismail at 3:43 PM 1 comments
Salam....
Cupcake hantaran yg di order oleh sheyla... nk pink dan grey..syeyla juga nk design yg penah rani buat...tqvm dik....

.:.birthday cake + cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 3:27 PM 2 comments
Salam...
Sebelum ni buat hantaran utk sue, kali ni buat kek utk birthday anak sue pulak...sue yg tentukan design kek dan kapkek, rani buat ja...hepi besday aqeel! tqvm sue =)

chocolate moist cake
buttercream + fondant
8"
2kg

.:.hantaran cake.:.

Posted by rani ismail at 3:13 PM 0 comments
Salam...
Majlis yang bertemakan warna pink, so k.sabariah telah order kek ni utk perkahwinan anaknya.....tqvm k.sabariah....


.:.fruit triffle.:.

Posted by rani ismail at 3:02 PM 1 comments
Salam... ni pun order sempena nk ghaya juga...order dari farah...teringin nk makan triffle agaknya...tqvm farah =)

fruit triffle
minimum order 2 boxes

.:.hantaran cake.:.

Posted by rani ismail at 2:44 PM 0 comments
Salam...
order dari my friend, tini utk wedding adiknya...tqvm tini...

.:.butter cranberries cake.:.

Posted by rani ismail at 2:12 PM 0 comments
Salam..
kek order dari k.ja utk Raja Muda Perlis...tqvm k.ja...

butter cranberries cake
butercream + fondant
13" x 9" x 3"
5 kg

.:.brownies, cheese tart, snickers cheese cake.:.

Posted by rani ismail at 1:34 PM 0 comments
Salam...
ni order dari orang penang...sambil datang nk pick up biskut raya jadi order la
yang lain sama, baru laberbaloi datang dari jauh...

.:.kek raya.:.

Posted by rani ismail at 1:05 PM 0 comments
Salam...
order dari aida! =) tqvm aida...

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 12:55 PM 0 comments
Salam...
last minit order dari erma...ni abg mady photographer yang bg contact kt erma...tqvm erma...

.:.kek-kek raya.:.

Posted by rani ismail at 12:38 PM 0 comments
Salam...
kek-kek sempena tempahan sebelum ghaya....alhamdulillah...banyak jugak yang terlupa nk snap =( kalut sangat =(...

.:.tempahan biskut raya.:.

Posted by rani ismail at 11:58 AM 0 comments
Salam...
ni lah lebih kurang tempahan biskut raya tahun ni...alhamdulillah....tqvm yang sudi order...=)

.:.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 11:45 AM 0 comments
Salam...
ni pun dah terkonpius order dari sapa..tapi yang pasti utk si tunang yang special..tqvm...


.:.chocolate moist cake.:.

Posted by rani ismail at 11:41 AM 0 comments
Salam...
order dari hida, buat makan2 sempena nk sambut posa...hida order 3 pcs...tvm hida

.:.makan-makan cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 11:28 AM 0 comments
Salam...
opsssss rani memang tak buat cupcakes klau order 9 pcs ya, tapi disebabkan hari tu k.wan datang nk bincang pasal hantaran dan kebetulan ada order pada hari tu dan ada cupcakes lebih so k.wan minta rani jual kt dia....tqvm k.wan

.:.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 11:19 AM 0 comments
Salam...
order dari norul...regular kastemer jugak...tqvm norul, cupcakes utk nuha...=)

.:.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 11:08 AM 0 comments
Salam...
order dari atiqah....tqvm...

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 10:57 AM 0 comments
Salam...
order dari ex opismate utk besday anak dia...humayl...tqvm jaja and zam! humayl so cute! =)

.:.cheese cake dan cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 10:49 AM 0 comments
Salam...
regular kastemer...order dari aida...tqvm aida...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof