Tuesday, October 12, 2010

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 7:23 PM 0 comments
Salam...
Ni order dari kawan sekolah rani...ku farhana....ana, tqvm...aku suka buat kek ni...

chocolate moist cake
buttercream
figurine
1.8kg
8"

.:.fondant barbie doll cake.:.

Posted by rani ismail at 7:03 PM 0 comments
Salam...
order dari alia tuk nana...her dotter! nana sgt comel dan talkative dan macam dora! =) so sweet!

.:.hantaran cupcakes & blueberry cheese tart.:.

Posted by rani ismail at 6:44 PM 0 comments
Salam...
ni order dari kawan dear hubby sempena nk bertunang...tqvm sabani...

butter cupcakes
buttercream
s size

blueberry cheese tart
minimum order 25 pcs

.:.cupcakes makan-makan.:.

Posted by rani ismail at 6:09 PM 0 comments
Salam...
loyal kastemer jugak, order dari suhaila...lemon cheese cupcakes! sedap kan sue? tqvm sue...

.:.cupcakes hantaran.:.

Posted by rani ismail at 6:04 PM 0 comments
Salam...
order dari wani utk majlis tunangnya...tqvm wani...

.:.cupcakes makan-makan.:.

Posted by rani ismail at 5:55 PM 0 comments
Salam...
order dari wahida utk makan2 bersama anak2nya...tqvm, wahida

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 5:41 PM 0 comments
Salam...
birthday cake order dari shima...tqvm shima

.:.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 4:25 PM 0 comments
Salam...
order dari sharliza utk birthday husbandnya....tqvm...

.:.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 3:47 PM 2 comments
Salam...
ni order dari sheila klau tak silap utk birthday maknya...kalut sikit masa ni, yang simple ja designnya...mak sheila suka menjahit =) tqvm sheila...

.:.cupcakes makan-makan.:.

Posted by rani ismail at 3:29 PM 0 comments
Salam...
order dari kalyani utk majlis makan2 klau tak silap....tqvm, kalyani....

.:.minnie doll cake dan timmy time cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 2:50 PM 1 comments
Salam...
order dari aslina, nk minnie doll cake dan timmy time cupcakes utk birthday her dotter....tqvm....=) sgt sedih! gambaq minnie kelabu asap!


chocolate moist cake
buttercream
2kg

chocolate moist cake
fondant
buttercream
s size

.:.hantaran cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 2:35 PM 0 comments
Salam....
order dari kazen azrin, my student...ni design yang dia nk rani buat...

choclate moist cupcakes
ganache
buttercream
s size

.:.cupcakes makan-makan.:.

Posted by rani ismail at 2:25 PM 0 comments
salam...
yang ni order dari siti sukarni...nk bat makan2 kat ofisnya sempena raya...dua set...tqvm sukarni...

.:.hantaran cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 2:13 PM 0 comments
Salam...
dua set kapkek hantaran ni order dari cikgu firdaus dari sekolah menengah canglun...baik sgt cikgu ni...=) terima kasih cikgu =)



chocolate moist cake
buttercreaam
s size

.:.chocolate moist cake.:.

Posted by rani ismail at 1:47 PM 0 comments
Salam...
ni entry sekali harung 3 bijik kek yang diorder oleh orang yang berlainan, masa dan harinya juga berlainan...tapi rani sekalikan dlm satu entry ni..

kek ni order dari neber rani utk besday anaknya, k.fisyah request memang nk topping dgn coklat tapi mau mau heavy, coklat yang parut pun memang tak mau penuh, siap bg syarat lagi...sbb katanya anak dia akan kaih semua coklat klau banyak sangat...

ni order dari regular kastemer utk farewell party staff yang disayangi...wahida bg tau staff dia yang ni suka sgt kek coklat k.rani...=) so tu yang wahida order tu...

chocolate moist cake
ganache
grated chocolate
8"
1.5kg

yang ni pulak neber rani jugak order utk majlis hari raya utk kelas anaknya...

chocolate moist cake
ganache
9" x 13"
2.5 kg

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 9:47 AM 0 comments
Salam...
order dari kawan dari ofismate dulu, zaki dan farizan...farizan wife si zaki bagi tkau nk ekek birthday bertemakan minmnie mouse...alia suka minnie mouse! mekasih zaki hang sudi order kek dengan aku...
chocolate moist cake
buttercream
piping jelly
8"
1.5 kg
 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof