Monday, November 29, 2010

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 1:18 PM 1 comments
Salam....
simple but i like it....


.:.request class.:.

Posted by rani ismail at 1:00 PM 0 comments
Salam...
Ayu nk kelas combine, cupcakes + wedding cake! =) tqvm ayu!


.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 12:54 PM 0 comments
Salam...
oder dari G! mekasih G!, kek ni asainya lebih elok tekstur tapi disebabkan hujan...fondant jadi lembek....huwarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! maaf g!
chocolate moist cake
fondant
3d
1 kg

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 12:41 PM 0 comments
Salam...
lamanya tak apdet! =)

sampai lupa sapa yang order nih! tapi tqvvm....came from uum

chocolate moist cake
buttercream
edible image
1.5 kg

Saturday, November 6, 2010

.:.hantaran cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 11:43 AM 0 comments
Salam...
order dari masni...., tqvm masni

Friday, November 5, 2010

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 1:37 PM 0 comments
Salam...
ni order dari mr.adli kawan kerja my hubby....tqvm....


.:.tartlets.:.

Posted by rani ismail at 11:35 AM 0 comments
Salam...
order dari syuhada...tqvm...mix tartlets

.:.kelas wedding kek.:.

Posted by rani ismail at 11:20 AM 0 comments
Salam...
Kelas wedding kek yang disertai oleh hajar, wanie dan jiha....tqvm =)

Wednesday, November 3, 2010

.:.pandan layer kek dan cheese cake.:.

Posted by rani ismail at 9:38 AM 0 comments
Salam...
ni order dari yus sempena birthday babynya....yus ni neber rani masa kat taman angsana dulu....dua-dua kek ni memang tak penah buat...tapi try ja la bila kastemer order =)

.:.hantaran cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 9:14 AM 0 comments
Salam...
alahai terlupa nama......sori, tapi nk buat hantaran....tqvm....nk baby blue =)

.:.barbie doll cake.:.

Posted by rani ismail at 9:02 AM 1 comments
Salam...
order dari ira....tqvm.. =)

Tuesday, November 2, 2010

.:.carrot walnut cake.:.

Posted by rani ismail at 1:14 AM 0 comments
salam...
ni pun kawan opis kanda gak yg order....hidayati, tqvm hida =)

carrot walnut cake
cream cheese
buttercream
1.2 kg
7"

.:.kelas cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 12:51 AM 1 comments
Salam...
kelas cupcakes yang dihadiri oleh salina dan ju klau tak silap....k.salina ni pandai masak, ju pulak pandai buat kek lapis =) moga jumpa lagi =)

.:.tartlets.:.

Posted by rani ismail at 12:35 AM 0 comments
Salam...
order dari adli, kawan opis kanda =)
adli order satu set campur blueberry dan coklat, satu set lagi fruits tart....tqvm adli...


Monday, November 1, 2010

.:..kelas brownie dan pastry.:.

Posted by rani ismail at 5:53 PM 0 comments
Salam...
ni kelas yang di request oleh nafsiah, dia dh berpindah ke kulim.....lepas ni bulih la tempah kat dia....bg sapa2 yang kt kulim tu....

.:.fruits cheese cake + cheese tart.:.

Posted by rani ismail at 4:41 PM 0 comments
Salam...
order dari nita, satu taman masa dulu.....

1.5 kg
8"

blueberry cheese tart

.:.kelas barbie doll cake.:.

Posted by rani ismail at 3:37 PM 0 comments
Salam...
kelas barbie doll cake yang disertai oleh lina dan nurul, semua depa ni student lama rani....=)

.:.kek makan-makan.:.

Posted by rani ismail at 2:59 PM 0 comments
Salam...
order dari student UUM jugak....tqvm, siap pesan kek nk kalerful, hahahaha =)

chocolate moist cake
buttercream
2.5 kg
9"

.:.birthday cupcakes.:.

Posted by rani ismail at 2:14 PM 0 comments
Salam...
order dari sharul utk birthday adiknya...tqvm shahrul...


chocolate moist cupcakes
butercream
edible image
s size

.:.kelas birthday cake:.

Posted by rani ismail at 1:52 PM 0 comments
Salam....
kelas birthday cake yang dihadiri oleh lina dan dila....tqvm....

.:.kek makan-makan.:.

Posted by rani ismail at 1:29 PM 0 comments
Salam...
kek makan-makan yang diorder oleh student uum....nama dah lupa, maaf ya...tqvm...

chocolate moist cake
ganache
edible image
8"

.:.birthday cake dan carrot walnut.:.

Posted by rani ismail at 1:02 PM 0 comments
Salam...
kek order dari k.yus....tqvm k.yus, k.yus memang minta buat kek buh banyak m&m...

buttercake
9"
2kg
edible image

opsssss lupa, ni juga k.yus order buat makan-makan...

carrot walnut cake
cream cheese
1 kg
6"

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof