Thursday, May 19, 2011

.:.mad about macaron.:.

Posted by rani ismail at 8:26 AM
Assalamualaikum... hemmmm.....alhamdulillah akhirnya dapat juga belajar buat macaron...... syukur sangat... dan juga dapat bergathering dgn geng bakers masa awal-awal belajar baking bersama....hehehehe, perasaan? sangat best dan seronok la kan.....

so jom tgk "mac".....

"gengs"

so tempting...manis, crispy luar, chewy dalam...yang ni filling peanut butter...italian macaron...

5 comments:

Wanie Daud on May 19, 2011 at 3:50 PM said...

Seronoknya dpt blajaq buat macaron.... Ssh x k'rani nak buatnya?

Mummy AwwalHariz on May 19, 2011 at 5:00 PM said...

kak rani, nak order.. leh post tak??

I think I write on May 19, 2011 at 5:22 PM said...

Salam k.rani, saya mummy amani.. Igt dak akak penah antar kek barbie ke rumah saya kat alor setar masa ujan tgh lebat? Saya nak order macaron tu kak leh dak? dah open utk jualan ke?

Ira on May 20, 2011 at 7:42 PM said...

kak rani , nak order. mcm mana ek? boleh post tak? area alor star.

Ema Daros on June 23, 2011 at 2:01 PM said...

suka sangat tengok gambar 'gengs' tu...hepi jer..

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof