Tuesday, June 21, 2011

.:.tacing.:.

Posted by rani ismail at 10:43 AM
A'ssalamualaikum...
ni kisah tacing sikit....pagi ni rani buka mail....tengok-tengok dapat mail dari abang tan...abang tan ni abang rani yang ketiga dalam adik beradik....rani ada dua orang abang dan dua orang kakak, abang tan ni antara abang yang paling rani sayang...sbb dia ni dari rani kecik lagi dia selalu take care kat rani...bukan la bermaksud abg anuat tak sayang rani tapi the way he take care me and he express his love tu yang menyebabkan rani sayang kat dia, abang anuat he is a strict brother...blog kek ni pun abg. tan selalu tgk dan baca...rani ingat lagi masa dia study kat upm dulu dia selalu beli baju kat rani...baju track suit, baju gaun, banyak baju yang dia selalu beli kt rani...arwah mak pun sayang sangat kat dia...dia pun sayang sangat kat mak...antara anak lelaki yang mak paling sayang abang tan la... abg. tan jangan bimbang ya, che dan amran kt sini selamat, sihat dan alhamdulillah.... mudah-mudahan kami selamat pergi dan balik...
insyaallah...amin...

sampaikan salam buat keluarga di Malaysia....salam dari benua india....

3 comments:

Syamilia on June 21, 2011 at 11:34 AM said...

k.rani. abg tan ni yg hntaq kt epot ritu ka...

MamaLeeya on June 21, 2011 at 11:46 AM said...

selamat bercuti....mesti rindu bau kek kan....

moga selamat kembali...

malaysia best!!!

Rani on June 21, 2011 at 1:08 PM said...

mimi: yupssss
leeya:malaysia yang ku cinta!

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof