Monday, October 31, 2011

.:.Cake Baru.:.

Posted by rani ismail at 2:45 PM
Kek-kek baru yang rasanya sgt meruntun jiwa! Ya Allah sgt sedap! Klau wedding cake bole buat kek seperti ini, jawabnya mesti orang datang tak makan nasi kenduri, makan kek saja!

tu hat bawah tu, Nutty caramel walaupun kacang tapi kek nya sedap g**a....adoila...yang Royal caramel pun sangat sangat sedap, dan yang Chocolate fudge serta Chocolate Mascarpone pun sangat wallah rasanya...

boleh buat pilihan kalau nk order ya, empat jenis kek-kek ini adalah kek-kek baru yang dibuka untuk tempahan!  price dan details kt bawah na...


dan satu lagi! 1/2 resipi pun bole order atau buat tempahan!

**ok ni bukan ayat menipu atau saja-saja nk pelaku, tapi nk bg tau sungguh-sungguh na, Nutty Caramel dan Royal Caramel tu klau dh makan duk teringat-teringat ja....sedap ya rabbi =)**






RM 90
1 RESIPI
9"
(sengaja ambil gambar yang meleleh macam ni sbb nampak lebih tempting!)
RM 90
1 RESIPI
9"
RM 90
1 RESIPI
9"
RM 95
1 RESIPI
8"




3 comments:

Edi on November 1, 2011 at 9:11 AM said...

kalau kak rani dekat, sy pun nak order!!! hua...

sYi syiR on May 19, 2012 at 8:38 AM said...
This comment has been removed by the author.
sYi syiR on May 19, 2012 at 8:40 AM said...

salam. sis Nutty Caramel dan Royal Caramel ada uplod resepi x.. sedap ny tgk

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof