Saturday, October 1, 2011

.:.Hari ke 3.:.

Posted by rani ismail at 6:48 AM
A'ssalamualaikum... Salam sejahtera, bersua lagi...
Alhamdulillah Dh masuk hari ke tiga, cuaca sangat baik, jualan juga memberangsangkan pada hari kedua =)

Ada yang dah berkunjung ke stall dua hari berturut-turut kerana "ketagih" dgn cupcake chocolate moist dan red velvet! Alhamdulillah... Oh ya, tester juga kami sediakan sbb nk bagi tahu rasa sebenar cupcakes kami...

Cupcakes yang kami jusl Sgt murah kerana kami sediakan harga yang terbaik untuk pelajar tambahan pula anda boleh membelinya secara single, tak perlu set, so sudah pasti murah kan????

Harga cupcakes chocolate moist yg plg murah adalah RM1, dgn minima dekorasi, ok tgk gmbar kt bawah..

Manakala promosi istimewa Utk hari ini adalah cupcake red velvet yang boleh diperolehi dgn harga RM1.50 bagi setiap belian single!!! Murah gila!!! So student sudah pasti boleh grab kan?? Mcmana dgn yang lain?? Jgn tunggu, sbb kuantiti terhad dan rasanya sudah pasti mabeles!!! Tgk Kat bawah tu, ni baru keluaq dari oven, gebu, lemak dan sedap, Klau dah kena dgn sapuan krim cheese, "walla"



0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof