Monday, October 3, 2011

.:.hari ke 5.:.

Posted by rani ismail at 3:13 PM
A'ssalamualaikum...
Bersua lagi, hari agak bz, sbb share patner Dah kerja... Jadi loading kerja berganda la sikit, tapi ttp best sbb pengalaman berniaga secara nyata pula hihi... Alhamdulillah Dh hari lima harini. Permintaan terhadap kek chocolate moist dan red velvet mendapat sambutan yang baik, tqvvm.

Tujuan utama memang nk kenalkan kek red velvet ni kepada kastemer, sbb tu kek choc moist dan red velvet di highlightkan... Kami menyediakan "tester" Alhamdulillah Lps rasa insyaallah kastemer beli, walaupun permulaannya kastemer agak janggal mendengarnya.. Tp dgn info yg diberikan serta tester, kastemer Dah kenal dan Dapat menikmati "red velvet cupcakes" dgn harga yang sangat murah, bg sesiapa yang masih belum mengetahui rasanya, bole datang ke stall cupcake lover bersebelahan gerai air, di padang kawad di tapak pesta konvokesyen UUM. Harga cupcakes yg di tawarkan tersangat murah, dan satu lagi anda Dapat beli secara " single" Tanpa perlu kepada "set" peluangnya di tapak pesta ini la masanya! Jom!

Ni juga antara cupcakes yg tlh diorder Oleh student UUM, Tqvvm, murah ja, hanya RM8! Customized design...sayang Nk bg kt kawan katanya, hihihi

2 comments:

Fazlinil Irma on October 3, 2011 at 4:12 PM said...

kak rani.. kalau sy pun sayang nak bg kat org. rela tengok je. hehe.

Rani on October 6, 2011 at 7:00 AM said...

Jenuhhhhhh, tp Klau deko x cantik nanti tak dak org nk beli pulak =)

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof