Monday, October 31, 2011

.:.wedding cake.:.

Posted by rani ismail at 11:32 AM
Ni pula wedding cake order dari nurul, warna tema utk weddingnya pink dan pepel...she is so kind...tqvvm nurul...



Chocolate Moist Cake 10" & 7" (filling ganache)
chocolate moist cupcakes (free 25 pcs)
Topping buttercream
Wedding cake package
Free tier cake (pinjam)
Free pisau (pinjam)



"Khas kepada pemfitnah"
***saya masih menggunakan resipi buttercream saya yang sama, dan saya mengajar pun menggunakan resipi yang sama juga, tak perlu membuat fitnah, kerana dosa memfitnah itu LEBIH DASYAT DARI MEMBUNUH, bertaubatlah, carilah rezeki Allah dgn hati yang suci dan bersih, sesungguhnya Allah mengetahui segala apa yang kita kerjakan"

4 comments:

Jasmeen Home Delight on October 31, 2011 at 12:13 PM said...

sapa la yg jahat mulut tu yang?

DlovelyMuffin Bakery on October 31, 2011 at 1:23 PM said...

ala biasa la kak rani..manusia nie kadangkala x boleh orang lain lebih dari dier....sabar la..1 musuh datang akan datang 10 kawan yg dekat ngan kita...

Penoreh Getah on October 31, 2011 at 1:27 PM said...

kenapa kak....ada yg tk puas hati la tu....belajar le teknik dgn guru...baru tau..sama ke tidak...tk baik buat tuduhan mcm2 kan

ZURAWITA BINTI AHMAD (ZURA) on November 4, 2011 at 10:32 AM said...

penah zura kata nk pegi blaja dgn kak rani....ada kwn baking..katanya cream akak rani nie..manis la..itu la ini la..tup..tup..dia yg pegi blaja....huh....mulut dan perangai ati busuk la..

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof