Tuesday, November 1, 2011

.:.Red Velvet Cake.:.

Posted by rani ismail at 10:58 PM
Assalamualaikum...
Si baldu merah datang lagi... =)
Dua biji si baldu merah ini merupakan tempahan dari sahabat saya dan kastemer saya...
tqvm a'yan dan tqvm liza... =)

tengok teksturnya, gebu, lembut, moist dan sedap la... apa lagi kan??? mudah sedikit nk pecah atau relai jika tak pandai handle, tapi itu maksudnya gebu dan moist! =)

Di selimuti oleh topping cream cheese yang istimewa...

Ini utk sahabat saya dunia akhirat... ayan...tqvvm
bentuk krim kurang sharp sbb saya "hot mama hand" tapi tak pa alhamdulillah...saya terima seadanya =)

Hat ni pulak order dari kastemer saya...liza...katanya red velvet nih femes sgt la ni, orang kata sedap, tu yang nk try nih... tqvm liza
Red Velvet Cake
Cream cheese special
1.8 kg
8"
RM75

0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof