Friday, September 30, 2011

.:.Pesta Konvo.:.

Posted by rani ismail at 6:45 AM 0 comments
A'ssalamualaikum... Alhamdulillah, Semalam Dah selesai sehari di tapak pesta, Alhamdulillah, cuaca sgt baik, jualan pun alhamdulillah =) Mudah-mudahan semuanya berjalan lancar hari ini.

Ok, kepada yg nk berkunjung stall kami berada di kawasan Padang Kawad di bahagian stall-stall yg menjual tudung, pakaian serta perhiasan, jemput datang ya! Harga cupcakes yg ditawarkan Sgt murah! So bila lagi kan? Macaron pun ada!

So jgn lupa berkunjung ke stall kami! Ni gambar semalam, dgn phone ja sempat snap! Daaaaaa...

"murah dari yg biasa"

Wednesday, September 28, 2011

.:.CUPCAKE LOVER STALL.:.

Posted by rani ismail at 8:21 AM 1 comments
Assalamualaikum...
Salam sejahtera,
Peminat dan penggemar cupcakes!!! buat julung kali kami berada di Tapak Pesta Konvokesyen Universiti Utara Malaysia kali yang ke 24!, kepada yang bercadang untuk ke pesta konvokesyen jangan lupa singgah di stall kami!!! ada pelbagai cupcakes! Harga yang sgt Murah! harga paling murah adalah "1 CUPCAKE RM1" anda tidak datang, anda pasti rugi!!!!! ada juga "DEMO MENGHASILKAN ROSES" datang ya! =)

Selain jualan cupcakes kami menerima tempahan cupcakes utk di dekorasi terutama untuk dijadikan hadiah sempena "Majlis Konvokesyen" atau untuk dihadiahkan kepada orang tersayang! dan anda juga boleh saksikan "kami mendeko cupcakes" jadi jangan lepaskan peluang ini! "anda datang anda tahu"



CUPCAKES LOVER STALL
JUALAN PELBAGAI CUPCAKES

TAPAK PESTA KONVOKESYEN
29 SEPT - 6 OKT 2011
10.30 PG - 10.30 MLM


Sunday, September 18, 2011

.:.Macaron to GRAB!!!.:.

Posted by rani ismail at 9:34 AM 0 comments
credit to: gambar ehsan pakcik google dan lea oven, tqvvm!
Haaalooooooooo!
Ok, for Kedahan!!! yang interested nk makan MACARON or nk rasa macaron boleh order ya! Cepat-cepat! atau yang bg nk bg present kat kawan-kawan tau nk buat suprise atau nk buat hantan kawinnnnnnnnnnnnnn! bole, cun pulak tu! so boleh emal kat rani seperti berikut:


nama, tel, nk berapa box, then clear payment, email ke budak2nakai@yahoo.com
every box have 15 pcs, 15 mix flavours! & RM35 only! self pick up at my home starting from 22nd of Sept 2011!!!!

dan.... ni flavournya!
Cheesy Lemon
Blueberry berry
Mint chocolate
Exotic durian
Butterscotch
Caramel
Mocha
Mango delight
Strawberry chocolate
Peanut butter
Hazelnut chocolate
Coffee creamy
Snow oreo
Vanilla
Red velvet

Friday, September 16, 2011

.:.Tempahan di buka utk kek baru.:.

Posted by rani ismail at 1:21 PM 3 comments
antara kek baru...dibuka order seluas-luasnya...semuanya sgt sedap-sedap, sumpah, tak tipu tau....heaven! utk harga kek yang baru ni adalah lebih murah! saja nk buat promosi! =)






















Thursday, September 15, 2011

.:. wedding cake & hantaran.:.

Posted by rani ismail at 8:16 PM 0 comments
wedding cake dan cupcake bouquet tempahan kastemer....tqvvm

.:.kelas-kelas kek.:.

Posted by rani ismail at 7:55 PM 0 comments
tqvm yang datang sudi belajar.... manfaatkan ilmu sepenuhnya...selamat berjaya... amin...




tqvvm! =)

.:.tarts & door gift! .:.

Posted by rani ismail at 7:36 PM 1 comments
antara tarts dan door gift yang ditempah...utk majlis kahwin dan aqiqah... tqvvm

.:.Cakes!.:.

Posted by rani ismail at 10:28 AM 0 comments
Ok, hat ni pula pelbagai jenis kek utk pelbagai majlis seperti pertunangan, kahwin, dan birthday... antara flavournya adalah chocolate moist dan red velvet!
=)
tqvvm kepada yang sudi order! =)
 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof