Tuesday, April 24, 2012

Red velvet cake

Posted by rani ismail at 9:30 AM
Alhamdulillah...banyak dan selalu jugak dapat order red velvet ni, antara cake yang sedap selalin choc moist, bukan choc moist x sedap, tp bila kita makan makanan yang terlalu sedap pun bila dah selalu sangat pun jemu kan...? so red velvet is the right choice! hihihi, tak cuba tak tau, lembut, gebu, moist, sedappppp...=)

Red velvet ini guna style "ombre" saja selalu tgk mat saleh deco guna style ni, ombre ni style tone warna... suka, tapi banyak kerja sikit la, hihihi...tqvm muzalifah for ur order, bawak kek ni celebrate di kota singa...sakannnn...muz, nanti apdet balik order yang hari tu ya..


Red velvet cake
Cream cheese
1.5 kg
8'
RM 80 - RM 90

0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof