Tuesday, April 24, 2012

Red velvet & creampuff

Posted by rani ismail at 11:25 AM
Cikgu Hanim order red velvet & creampuff...berkenan lagi dgn style "ombre" kali ni melintang pulak...hihi, walaupun x berapa kemas..

tapi rani suka sbb bole belajar buat bermacam-macam style...lately ni, rani suka sikit buat perubahan, sbb ada hari tu tersembang dgn sorang new baker ni, suka tgk macam-macam idea dia try, walau pun dekonya tak la seberapa kemas, mungkin sbb baru.. tapi yang paling penting dia try pelbagai skill utk applykan pada cake atau cupcake, teringat kata-katanya sesambil bersembang tu "k.rani, klau hampa buat design yang sama (lebih kurang style) empat puluh kali pun hampa buat benda yang sama la lebih kurang" so betul juga kan...? walaupun kita akan master dlm teknik tu...so.......



Ombre style cake
Red velvet cake
Special cream cheese for filling & topping
1.5 kg
8"
RM 85



Creampuff
special Filling
25 pcs RM 30

0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof