Tuesday, October 2, 2012

Hot Day!!!

Posted by rani ismail at 9:21 AM
Assalamualaikum...
Salam pagi selasa B),
ok sementara Sarah masih tidoq diulit mimpi, now rani nk cerita pasai Durian crepe dan Japanese crispy cream puff =)
Sarah gebuss macam buah epon =)



ok, now nk cerita pasal durian crepe........ tengok tu sedapppp ooooo, jgn bimbang, rani tak promote klau tak sedap, rani tak juai klau tak sedap, rani tak cerita klau tak sedap, sbb saya adalah seorang yang cerewet bab makan, klau tak sedap memang tak makan, klau dah terbeli dan termakan dan klau tak sedap rani akan kata kt diri sendiri, kali ni ja saya beli dan makan benda ni, no repeat. SAYA SUKA MAKAN BENDA YANG SEDAP WALAUPUN HARGA DIA SEDIKIT MAHAI, MAHAI SIKIT TAK PA JANJI SEDAP  =) so rani nk juai yang sedap ja. Scroll lagi naaaa... =)



Rani ulang sekali lagi, durian crepe ni sgt sedap, klau crepe tanpa durian pun sedappppp just filling cream, ok apa dia crepe ni? crepe tu dlm bahasa France ya, dlm bahasa org putih pancake, dlm bahasa kita lempengggggg, tapi sat, nk bagi tau lempeng kita tebai sikit, tapi crepe yang rani akan juai ni sangat nipih, tebai sikit ja dari kulit bawangggggg, tapi walau nipis susah koyak dan kenyai (elastik) tapi bukan kenyai sangatttt sikit-sikit jaaaaa... =)

Durian cream yang rani juai ni special sbb rasanya mmg sgt sedap, luar biasaaaaa B) kulit yang nipis, lembut, lembap, campuran dari tepung-tepung yang lain dari biasa. bertambah sedap klau makan setelah disimpan di dalam peti ais. Nk lagi sedap, masukkan kat dlm tempat frozen, agak2 dlm 15 minit, kemudian keluarkan, dan makan, durian crepe yang sgt heaven!!!!!

Durian crepe yang sedap ni bertambah sedap dgn inti cream yang di perbuat dari bahan-bahan yang sedap, rasa creamy (tak muak), ala2 ais cream, manis pun sedang-sedang ja, bila anda gigit dan makan bersama kulit, memang rasa yang luar biasaaaaaaa, percayalah. Bagi yang teringin nk makan, jgn lepas peluang nk orderrrrrrrr, sbb yang sedap ja rani juai, yang tak sedap x mau juaiiiiiii

klau berminat nk order ni details iklan dan cara order :

DURIAN CREPE DAY!!!
ONLY FOR SERIUS BUYER!!!

TARIKH : 8 OKT 2012 (ISNIN)

TARIKH AKHIR ORDER :
7 OKT 6 PTG

PICK UP PLACE :
TMN SERAYA, CHANGLUN 

(SELF PICK UP)
PICK UP TIME :
4 PM & ABOVE
JENIS : DESSERT RASA YANG LUAR BIASA

HARGA : RM 10 UTK 5 PCS
PAYMENT : CASH
TO ORDER: JUST SMS NAME, DURIAN CREPE, RM, TIME PICK UP TO 012-4594032 (this number only)


CTH SMS : NABIL RAJA LAWAK, DURIAN CREPE, RM10, 5 PTG





Ok, sat lagi crerita pasai JAPANESE CRISPY CREAM PUFF  pula, Sarah jaga B) 

5 comments:

iman on November 16, 2012 at 2:16 PM said...

salam kak, iman nak tanya, apa saiz kuih ini please.. nak agak kalau nak order..

oakleyses on November 20, 2015 at 3:55 PM said...

oakley sunglasses, longchamp outlet, ugg boots, chanel handbags, nike air max, longchamp, christian louboutin outlet, michael kors outlet, oakley sunglasses, tiffany and co, replica watches, tory burch outlet, nike air max, ray ban sunglasses, michael kors outlet, louboutin shoes, jordan shoes, louis vuitton outlet, louis vuitton, ray ban sunglasses, longchamp outlet, polo ralph lauren outlet, replica watches, kate spade outlet, oakley sunglasses, polo ralph lauren outlet, cheap oakley sunglasses, ugg boots, nike free, tiffany jewelry, michael kors outlet, uggs on sale, louis vuitton outlet, michael kors, oakley sunglasses, louboutin, louis vuitton, michael kors outlet, ray ban sunglasses, prada handbags, louis vuitton, burberry, burberry outlet online, gucci outlet

oakleyses on November 20, 2015 at 3:56 PM said...

nike blazer, michael kors, nike free run uk, nike air max, true religion jeans, true religion jeans, air jordan pas cher, nike air max, ralph lauren uk, timberland, air max, nike roshe, tn pas cher, louboutin pas cher, true religion outlet, vans pas cher, coach outlet, hermes, ralph lauren pas cher, nike free, coach purses, michael kors, oakley pas cher, mulberry, hollister pas cher, lacoste pas cher, new balance pas cher, ray ban pas cher, vanessa bruno, burberry, hollister, michael kors, kate spade handbags, coach outlet, abercrombie and fitch, lululemon, coach factory outlet, nike roshe run, north face, nike air max, ray ban uk, michael kors, true religion jeans, converse pas cher, north face, air force, hogan, sac longchamp, longchamp pas cher, sac guess

oakleyses on November 20, 2015 at 3:57 PM said...

ferragamo shoes, iphone 6s plus cases, babyliss, longchamp, reebok shoes, nike trainers, asics running shoes, oakley, iphone 5s cases, celine handbags, hollister, nfl jerseys, jimmy choo shoes, birkin bag, iphone 6s cases, iphone cases, mcm handbags, bottega veneta, giuseppe zanotti, iphone 6 plus cases, abercrombie and fitch, p90x workout, beats by dre, herve leger, north face outlet, instyler, louboutin, soccer jerseys, lululemon, nike roshe, s5 cases, timberland boots, mac cosmetics, soccer shoes, valentino shoes, insanity workout, vans shoes, hollister, ralph lauren, wedding dresses, ipad cases, chi flat iron, north face outlet, iphone 6 cases, nike air max, ghd, mont blanc, baseball bats, new balance, nike huarache

oakleyses on November 20, 2015 at 3:59 PM said...

ugg pas cher, vans, moncler, moncler, canada goose, louis vuitton, ugg boots uk, canada goose, toms shoes, doudoune canada goose, moncler, louis vuitton, louis vuitton, ugg australia, juicy couture outlet, moncler, supra shoes, doke gabbana outlet, gucci, karen millen, moncler outlet, hollister, moncler, hollister, canada goose, louis vuitton, ray ban, marc jacobs, pandora jewelry, michael kors outlet online, moncler, swarovski crystal, pandora jewelry, wedding dresses, thomas sabo, moncler, bottes ugg, sac louis vuitton pas cher, nike air max, barbour, barbour jackets, pandora charms, canada goose outlet, canada goose uk, michael kors outlet, converse outlet, links of london, canada goose outlet, pandora charms, canada goose

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof