Monday, April 30, 2012

creampuff & rainbow cake

Posted by rani ismail at 11:02 AM 1 comments
tqvm k.lin...rainbow cake & cream puff




  

Rainbow cake
Buttercream
ombre technique
8"
2 kg
RM 180

Creampuff
special filling


fondant hantaran

Posted by rani ismail at 10:27 AM 0 comments
next order dari ain...tqvvm =)



Chocolate moist cake
Fondant
Nurse theme
7"
1.8 kg
RM 250 - Rm280




Chocolate moist cake
Fondant
Army theme
7"
1.8 kg
RM 250 - RM 280

cupcake bouquet & red velvet

Posted by rani ismail at 10:10 AM 0 comments
next order from liana... tqvvm
cupcakes bouquet
Fondant
vanilla
13 pcs
RM 150 - 170




Red velvet
cream cheese
25 pcs
soffle cup
RM 100

Creampuff, chez tart & hantaran cupcakes

Posted by rani ismail at 9:54 AM 0 comments
order seterusnya dari nurul...tqvm nurul, alhamdulillah nurul suka =)

creampuff

Chocolate moist cupcakes
fondant
M size
16 pcs
RM 120


Blueberry cheese tart


creampuff

Posted by rani ismail at 9:27 AM 0 comments
Assalamualaikum...
Hari ni punya target nk habiskan update blog, then concentrate utk packing barang-barang, dan final check list sebelum bertolak.

Munirah yang menunggu masa utk bersalin ja, tqvm sudi order creampuff ni...

Creampuff
Special filling
25 pcs
RM 30

Wednesday, April 25, 2012

Creampuff day!!!

Posted by rani ismail at 7:29 AM 0 comments
Assalamualaikum...
Sebelum tu Rani nk bg tau yang ORDER UTK BLN APRIL 2012 DITUTUP!!! Tapi order utk CREAMPUFF sahaja dibuka memandangkan banyak yg menghantar mail, details seperti di bawah:

Creampuff ni sgt sedap, tambah-tambah filling durian, fantabulous!
Sah tempahan:
25 April - 27 April
(sehingga 7 pg shj)
Tarikh: 28 April 2012
Pick up time: 5.30 ptg
Min order: 1 box (25 pcs)
Price: RM 30
Cara tempahan: email ke budak2nakai@yahoo.com dgn tajuk CREAMPUFF
Bayaran: Transfer or bank in

Tuesday, April 24, 2012

Kek hantaran

Posted by rani ismail at 1:28 PM 0 comments
order dari nurul...tqvm nurul...minta design ada riben dan bewarna pink belacan...tqvvm...




Chocolate moist cake
filling ganache
Fondant
2.5 kg
7"
RM 220 - RM250

Kelas kek hantaran outstation

Posted by rani ismail at 1:17 PM 0 comments
Alahamdulillah selesai kelas di Sg. Buloh selama dua hari... tqvm Lynn serta yang turut serta...gud luck...amin...






Rainbow birthday cake

Posted by rani ismail at 12:55 PM 0 comments
Ni order dari syahmi...tqvvm...kalut sikit malam tu...hope u all enjoy.... syahmi minta yang kalerful...



Rainbow cake 
Boboi boy theme
Icing
2.8 kg
10"
RM 280 - RM 300

Rainbow cake

Posted by rani ismail at 12:37 PM 1 comments
engs syaza, kesian dapat kek malam-malam...maaf krani agak sedikit bz...btw, tqvvm...


 
Rainbow cake
Italian buttercream
2 kg
RM100 - RM 130



Fondant wedding cake

Posted by rani ismail at 12:03 PM 0 comments
order dari lynn utk best friendnya...tema nk wedding cake yang colourful...tqvm lynn...

Two tier fondant cake
Top Red velvet cake 7"
Bottom Chocolate moist cake 10"
Wedding package
free tier cake
free knife
free cupcakes
RM 500





Red velvet & creampuff

Posted by rani ismail at 11:25 AM 0 comments
Cikgu Hanim order red velvet & creampuff...berkenan lagi dgn style "ombre" kali ni melintang pulak...hihi, walaupun x berapa kemas..

tapi rani suka sbb bole belajar buat bermacam-macam style...lately ni, rani suka sikit buat perubahan, sbb ada hari tu tersembang dgn sorang new baker ni, suka tgk macam-macam idea dia try, walau pun dekonya tak la seberapa kemas, mungkin sbb baru.. tapi yang paling penting dia try pelbagai skill utk applykan pada cake atau cupcake, teringat kata-katanya sesambil bersembang tu "k.rani, klau hampa buat design yang sama (lebih kurang style) empat puluh kali pun hampa buat benda yang sama la lebih kurang" so betul juga kan...? walaupun kita akan master dlm teknik tu...so.......



Ombre style cake
Red velvet cake
Special cream cheese for filling & topping
1.5 kg
8"
RM 85



Creampuff
special Filling
25 pcs RM 30

Birthday order

Posted by rani ismail at 11:00 AM 0 comments

Ni order sekali harung utk satu hari...alhamdulillah rezeki...tqvvm fara, "senang sekali semua fara order dgn k.rani sekali harung, fara kira 8 jenis semua"  tqvvm fara =)


Blueberry cheese tart

Carrot walnut with cream cheese

Eclairs

Rainbow cupcakes

Choc Moist with strawberry

Creampuff

Pulut kuning

Rainbow birthday cake


 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof