Tuesday, October 2, 2012

Hot Day!!!

Posted by rani ismail at 9:21 AM 1 comments
Assalamualaikum...
Salam pagi selasa B),
ok sementara Sarah masih tidoq diulit mimpi, now rani nk cerita pasai Durian crepe dan Japanese crispy cream puff =)
Sarah gebuss macam buah epon =)



ok, now nk cerita pasal durian crepe........ tengok tu sedapppp ooooo, jgn bimbang, rani tak promote klau tak sedap, rani tak juai klau tak sedap, rani tak cerita klau tak sedap, sbb saya adalah seorang yang cerewet bab makan, klau tak sedap memang tak makan, klau dah terbeli dan termakan dan klau tak sedap rani akan kata kt diri sendiri, kali ni ja saya beli dan makan benda ni, no repeat. SAYA SUKA MAKAN BENDA YANG SEDAP WALAUPUN HARGA DIA SEDIKIT MAHAI, MAHAI SIKIT TAK PA JANJI SEDAP  =) so rani nk juai yang sedap ja. Scroll lagi naaaa... =)



Rani ulang sekali lagi, durian crepe ni sgt sedap, klau crepe tanpa durian pun sedappppp just filling cream, ok apa dia crepe ni? crepe tu dlm bahasa France ya, dlm bahasa org putih pancake, dlm bahasa kita lempengggggg, tapi sat, nk bagi tau lempeng kita tebai sikit, tapi crepe yang rani akan juai ni sangat nipih, tebai sikit ja dari kulit bawangggggg, tapi walau nipis susah koyak dan kenyai (elastik) tapi bukan kenyai sangatttt sikit-sikit jaaaaa... =)

Durian cream yang rani juai ni special sbb rasanya mmg sgt sedap, luar biasaaaaa B) kulit yang nipis, lembut, lembap, campuran dari tepung-tepung yang lain dari biasa. bertambah sedap klau makan setelah disimpan di dalam peti ais. Nk lagi sedap, masukkan kat dlm tempat frozen, agak2 dlm 15 minit, kemudian keluarkan, dan makan, durian crepe yang sgt heaven!!!!!

Durian crepe yang sedap ni bertambah sedap dgn inti cream yang di perbuat dari bahan-bahan yang sedap, rasa creamy (tak muak), ala2 ais cream, manis pun sedang-sedang ja, bila anda gigit dan makan bersama kulit, memang rasa yang luar biasaaaaaaa, percayalah. Bagi yang teringin nk makan, jgn lepas peluang nk orderrrrrrrr, sbb yang sedap ja rani juai, yang tak sedap x mau juaiiiiiii

klau berminat nk order ni details iklan dan cara order :

DURIAN CREPE DAY!!!
ONLY FOR SERIUS BUYER!!!

TARIKH : 8 OKT 2012 (ISNIN)

TARIKH AKHIR ORDER :
7 OKT 6 PTG

PICK UP PLACE :
TMN SERAYA, CHANGLUN 

(SELF PICK UP)
PICK UP TIME :
4 PM & ABOVE
JENIS : DESSERT RASA YANG LUAR BIASA

HARGA : RM 10 UTK 5 PCS
PAYMENT : CASH
TO ORDER: JUST SMS NAME, DURIAN CREPE, RM, TIME PICK UP TO 012-4594032 (this number only)


CTH SMS : NABIL RAJA LAWAK, DURIAN CREPE, RM10, 5 PTG





Ok, sat lagi crerita pasai JAPANESE CRISPY CREAM PUFF  pula, Sarah jaga B) 
 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof